أعلان الهيدر

الأحد، 16 نوفمبر 2014

الرئيسية طريقة عمل الفراخ البانيه

طريقة عمل الفراخ البانيه

طريقة عمل الفراخ البانيه
طريقة الفراخ البانيه
طريقة الفراخ البانيه
طريقة جديدة ولذيذه لعمل الفراخ البانيه
طريقة لذيذه لعمل الفراخ البانيه

عمل الفراخ البانيه
عمل جديدة ولذيذه لعمل الفراخ البانيه
عمل طريقة لذيذه لعمل الفراخ البانيه
عمل طريقة جديدة ولذيذه لعمل الفراخ البانيه

إذا كنتِ تبحثين عن طريقة جديدة لعمل “الفراخ البانيه” والابتعاد عن مذاقها التقليدى الذى تعودنا عليه، حاولى تجربة هذه الوصفة الجديدة 
المكونات والمقادير :
صدور دجاج بكمية مناسبة
فلفل
طماطم
 ليمون
بصل
ملح وبهارات
علبة زبادي
بقسماط للتحمير
زيت او سمن للتحمير
طريقة عمل الفراخ البانيه بالوصفة الجديدة :
يضاف الزبادى الى صدور الدجاج للتتبيل ليعطيها لون محمر سريعاً ويجعل البانيه اسهل فى المضغ يتم تقطع صدور الدجاج إلى قطع متساوية لتتبيل الدجاج، توضع جميع المكونات فى الخلاط باستثناء الدجاج وزيت التحمير ثم توضع قطع البانيه فى التتبيلة لمدة ساعة
 توضع بعد ذلك قطع البانيه فى البقسماط الخاص بالتحمير ويتم الضغط عليها لتثبيت البقسماط
 يوضع الزيت بعد ذلك فى المقلاه وتضاف إليه بعض قطرات عصير الليمونلاضافة نكهة خاصة، ثم توضع قطع البانيه لتحمر جيدا من الجانبين ثم تقدم


Modus operandi Chicks Albanian
Albanian way Chicks
Albanian way Chicks
And delicious new way to work Chicks Albanian
Delicious way to work Chicks Albanian
Action Chicks Albanian
New job and delicious to work Chicks Albanian
Action tasty way to work Chicks Albanian
A new and delicious way to work Chicks Albanian
If you are looking for a new way to work "Chicks Albanian" and move away from the traditional taste, which we are used to, try to experience this new recipe
  Ingredients and amounts:
  Chicken Breasts appropriate quantity
  Pepper
Tomatoes
  Lemon
Onions
Salt and spices
Yogurt tray
Rusk for reddening
Oil or margarine for reddening
The modus operandi of the new Albanian chicken recipe:
Yogurt is added to chicken breasts for seasoning to give it a reddish color quickly and makes it easier to Albanian munching chicken breasts are cut into equal pieces for seasoning the chicken, put all the ingredients in a blender except oil, frying chicken and then cut Albanian placed in the marinade for an hour
  Then placed in your spare Albanian breadcrumbs Balthmir are pressed to install breadcrumbs
  Then put the oil in the pan and add to it some juice drops Allimohnladafah special flavor, then cut Albanian well placed to fry on both sides and then progress

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يتم التشغيل بواسطة Blogger.