طريقه عمل فراخ محشية بالكسكسى والبسلة بخلطة
طريقه عمل فراخ محشية بالكسكسى
طريقه عمل فراخ محشية بابسله
طريقه عمل فراخ محشية
طريقه عمل فراخ محشية بخلطة مميزة
وصفة اليوم مميزة وسهلة جدا ممكن تجربوها على
غداء اليوم وهى من وصفات العدد الاول من المجلة ايضا طعمها خيالي من
التتبيل وكمان الحشوة المميزة
المقادير:
----------
فرخة حوالى 1500 جرام مغسولة جيدا
مقادير الحشوة:
200 جرام كسكسى
100 جرام بسلة مسلوقة
1 بصلة صغيرة مكعبات
1 م ك زيت
بهارات مشكلة
ملح وفلفل
لتتبيلة الفراخ:
----------------
2 م ك زبدة بحرارة الغرفة
1 بصلة مفروم ناعم
عود روزمارى فريش
1 م ك سماق بودر
1 فص ثوم مفروم
1م ص ثوم بودرة
1 م ص بصل بودرة
1 م ك دبس رمان
1 عصير ليمونة
1 م ص بهار فراخ
1 م ك مستردة
ملح وفلفل
الطريقة:الحشوة:
--------------------
فى طاسة ساخنة نشوح البصل مع الزيت حتى يدبل نضيف البسلة والبهارات وملح وفلفل ثم نضيف الكسكسى الى ان تتمازج النكهات وتترك الحشوة على جنب.
تتبيلة الفراخ : تخلط بالخلاط كل مكونات التتبيلة ما عدا الزبدة وتتبل داخل الفرخة جيدا وخاصة منطقة الصدر تحشى التتبيلة داخل الجلد من ناحية الرقبة بطريقة سلسة حتى لا ينشق الجلد وتترك حوالى ساعتين لتتشبع النكهات ثم تحشى الفرخة بحشوة الكسكسى ونربط اطراف الفرخة بالخيط وندهن الزبدة على وجة الفرخة من جميع الجهات وتدخل على فرن مسخن مسبقا لمدة ساعة ونصف واخر 15
المقادير:
----------
فرخة حوالى 1500 جرام مغسولة جيدا
مقادير الحشوة:
200 جرام كسكسى
100 جرام بسلة مسلوقة
1 بصلة صغيرة مكعبات
1 م ك زيت
بهارات مشكلة
ملح وفلفل
لتتبيلة الفراخ:
----------------
2 م ك زبدة بحرارة الغرفة
1 بصلة مفروم ناعم
عود روزمارى فريش
1 م ك سماق بودر
1 فص ثوم مفروم
1م ص ثوم بودرة
1 م ص بصل بودرة
1 م ك دبس رمان
1 عصير ليمونة
1 م ص بهار فراخ
1 م ك مستردة
ملح وفلفل
الطريقة:الحشوة:
--------------------
فى طاسة ساخنة نشوح البصل مع الزيت حتى يدبل نضيف البسلة والبهارات وملح وفلفل ثم نضيف الكسكسى الى ان تتمازج النكهات وتترك الحشوة على جنب.
تتبيلة الفراخ : تخلط بالخلاط كل مكونات التتبيلة ما عدا الزبدة وتتبل داخل الفرخة جيدا وخاصة منطقة الصدر تحشى التتبيلة داخل الجلد من ناحية الرقبة بطريقة سلسة حتى لا ينشق الجلد وتترك حوالى ساعتين لتتشبع النكهات ثم تحشى الفرخة بحشوة الكسكسى ونربط اطراف الفرخة بالخيط وندهن الزبدة على وجة الفرخة من جميع الجهات وتدخل على فرن مسخن مسبقا لمدة ساعة ونصف واخر 15
دقيقة على الشواية
Chicken stuffed with peas and Eskssa distinctive mixture
-------------------------------------------------------------------------
The recipe today is very distinctive and easy as possible Tgerboha at lunch today, one of the recipes and the first issue of the magazine also fanciful taste of seasoning and distinctive violin Stuffing
Ingredients:
---------------
Farkha about 1,500 grams well unwashed
The amounts of filling:
200 grams couscous
100 grams of boiled peas
1 small onion diced
13:00 K Oil
Bharat problem
Salt and pepper
Chicks for dressing:
------------------------
14:00 as the room temperature butter
1 onion, finely chopped
Promises Fresh Rosemary
13:00 K sumac powder
1 garlic clove, minced
13:00 AM garlic powder
13:00 AM onion powder
13:00 as pomegranate molasses
1 lemon juice
13:00 AM condiment chicks
13:00 K-refundable
Salt and pepper
Way:Filling:
--------------
In a hot skillet Nchoh onions with oil until Edbl add peas, spices, salt and pepper, then add the couscous to the flavors mingle and leave the filling on the side.
Dressing Chicks: Mix blender all the marinade ingredients except butter and marinate in the fledgling well, especially the chest area packed marinade into the skin of the neck hand smooth manner so as not to split the skin and leave about two hours to saturated flavors and fillings fledgling fluffy couscous and link the outskirts of the fledgling floss and brush the butter on the face of the fledgling from all sides and the intervention of the preheated oven for an hour and a half and the last 15 minutes on the grill.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق